Zomeraanbieding! Vital + Slim (2 x 15 ml + gratis thee)

58,85 39,90

Beschikbaarheid: Op voorraad
Categorieën: ,

Deze zomeraanbieding bestaat uit 2 kruidenextracten + gratis 100 gram thee & voedingsadvies. Het Vital-kruidenextract stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Het Slim-kruidenextract stimuleert de vetverbranding door toevoeging van het kruid gentiana.

Voeg aan ieder kopje oolongthee 3 druppels toe van beide supplementen voor een effectieve detox- en vitaliteitskuur.

Vergelijk

Detox- en vitaliteitskuur van 6 weken


Bij deze Zomeraanbieding profiteer je van gratis 100 gram Herbal Tea en gratis voedingsadvies van RIES!

Als je deze aanbieding bestelt, ontvang je gratis voedingsadvies (geen dieet) van Richard en een aantal zomerse recepten, wat je ondersteunt bij het verliezen van gewicht. 

Het Vital-kruidenextract stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof dankzij de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van jouw lichaam; het verhoogt zowel je fysieke als mentale prestaties en je energieniveau.

Het Slim-kruidenextract stimuleert de vetverbranding door toevoeging van het kruid gentiana. RIES Herbal Slim oolongthee heeft een detox-werking. Daardoor worden gifstoffen afgevoerd die het afvalproces belemmeren. Het geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Gal gaat werken en vet wordt afgedreven, waardoor het ook de eetlust vermindert. Door de verkoelende werking is gentiana ontstekingsremmend.

Voeg aan elke kop oolongthee 3 druppels toe van het Vital- en Slim-supplement.

 

Optimaal gebruik


Zet een kop thee met circa 1 gram RIES Herbal Tea en laat de thee 2 à 3 minuten trekken. 100 gram Herbal Tea met 2 x 15 ml kruidenextract is goed voor een kuur van circa 6 weken. Die kuur is gebaseerd op 3 koppen thee per dag (de hoeveelheid thee waarbij de positieve werking van de oolongthee op je gezondheid maximaal is), waarvan 2 koppen mét 3 druppels van beide kruidenextracten en 1 kop zonder toevoeging. Het kan uiteraard geen kwaad om meer koppen thee (zonder kruidenextract) per dag te drinken.

 

Gebruik kruidenextracten:

• Even schudden voor gebruik

• 2 x 3 druppels toevoegen per kop thee (aan max. 2 koppen per dag)

Gewicht 0.130 kg
Afmetingen 6.5 × 6.5 × 16 cm
Hoeveelheid

100 gr, 2 x 15 ml

Theesoort

Basisthee, Supplement

Kwaliteitsgarantie


Chinese thee wordt vier keer per seizoen geplukt. De verse, kleine blaadjes boordevol energie worden dan van de groene struiken gehaald. De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. De eerste pluk houdt de Chinese boer voor zijn eigen verkoop.

 

De prijs van RIES oolongthee


Goedkope thee in de supermarkt wordt doorgaans gemaakt van afvalblad en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Omdat we het productieproces van RIES Herbal Tea zelf in de hand hebben en de kosten laag houden, kunnen we onze thee voor €18,95 per 100 gram aanbieden.

 

Bewaaradvies


Thee en kruidenextracten bewaren:

• Koel en droog bewaren

• Buiten bereik van kinderen houden

• Na aankoop minimaal 3 jaar houdbaar

Aanbevolen

 • RIES Herbal Slim kruidenextract met gentiana (15 ml)

  19,95

  Dit extract stimuleert vetverbranding door het kruid gentiana. Het heeft een detox-werking door het afvoeren van gifstoffen die het afvalproces vaak in de weg staan. Dit Herbal Slim kruidenextract helpt je lichaam vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Vervolgens gaat de gal werken en wordt vet afgedreven. Tegelijkertijd vermindert thee met gentianakruid door dit proces de eetlust. Door de verkoelende werking is gentiana ontstekingsremmend.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee 3 druppels toe om sneller gewicht te verliezen.

 • RIES Herbal Immune Support kruidenextract met gember (15 ml)

  19,95

  Het extract gember is rijk aan de vitaminen B1, B2, B6 en C: vitamine B1 en vitamine B2 zijn belangrijk voor de energievoorziening, vitamine B6 draagt bij aan de stofwisseling en vitamine C is goed voor je weerstand. Gember bevat ook veel mineralen: ijzer, calcium en magnesium zijn essentiële mineralen om je weerstand op pijl niveau te houden.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee drie druppels toe om je weerstand op hoog niveau te houden.

 • RIES Herbal Skin kruidenextract met bamboe (15 ml)

  19,95

  Dit extract gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een egale huid door de positieve werking van bamboe. Dankzij de verkoelende werking is bamboe ook ontstekingsremmend. Dit supplement verbetert de kwaliteit van bindweefsel, stimuleert de aanmaak van collageen en voert afvalstoffen af. Bamboe is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen zoals vroegtijdige huidveroudering, acne en eczeem. Dit kruidenextract is voor elk huidtype: droge, gemengde, vette of vochtarme huid.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor een egalere en elastischere huid.

 • RIES Herbal Vital kruidenextract met ginseng (15 ml)

  19,95

  Dit extract stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof dankzij de werking van ginseng. Siberische ginseng past zich aan naar gelang de behoefte van je lichaam: het verhoogt je energieniveau, fysieke prestaties en mentale prestaties.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee 3 druppels toe om je doorbloeding te stimuleren en de zuurstofopname te vergroten.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Sluiten